Over BiebPanel

Het verschil dat BiebPanel maakt: u kunt ervoor zorgen dat uw stem wordt gehoord!

Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.

Waarom meedoen?

Uw mening is voor uw bibliotheek van groot belang. U kunt uw stem laten horen over verschillende specifieke onderwerpen over uw bibliotheek. Regelmatig zal uw bibliotheek u informeren over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen naar aanleiding van de onderzoeken in en om de bibliotheek. Bovendien maakt u eens per jaar kans op een prijs!

Hoe werkt het?

De onderzoeken worden online uitgevoerd, dus kunt u waar en wanneer het u het beste uitkomt aan de onderzoeken deelnemen. Als lid van BiebPanel ontvangt u ongeveer éénmaal per 3 maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst. U ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes of post naar aanleiding van uw deelname. De informatie die u in onderzoeken van BiebPanel verstrekt, blijft altijd anoniem, en uw persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld.

Meedoen is leuk!

Als panellid wordt u uitgenodigd voor deelname aan allerlei verschillende onderzoeken. U krijgt niet alleen de gangbare vragenlijsten voorgeschoteld, maar we vragen u ook om creatief mee te denken, vaak via leuke, makkelijke visuele technieken.

Door uw deelname draagt u bij aan de toekomst van uw bibliotheek.

Meld u hier aan voor BiebPanel > >